LYST Å PRØVE DEG PÅ FFO I KVINESDAL?

Hvis noen har lyst å prøve seg på FFO (fotballfritidsordning) , så er det nå mulig å være på to treninger uten at det koster noe. Meld fra til post@kvinesdalil.no hvis man er interessert. FFO Kvinesdal er på: Onsdag kl.12-14 på Kv.dal Stadion Fredag kl 14-16 på Kv-dal Stadion

FFO-TUR TIL MOI

Fredag 17 februar har vi blitt invitert til FFO på Moi. Planen er at vi reiser til Moi kl 13.15 fra Kvinesdal Stadion. Øystein kjører mini-bussen. Vi er tilbake på Kvinesdal Stadion ca. kl 16.45 Vi har vært i dialog med Liknes barneskole og det er greit for de at de går litt tidligere denne dagen, men alle spillerne må ha med seg melding på skolen fredag 17 februar om at de går tidligere denne dagen. Tilbudet gjelder for alle på FFO, også de som kun har FFO på onsdager. Planen er at vi reiser til Moi og spiser sammen med de, så trener vi og spiller kamper. Vi må ha med sko-tøy både til kunstgress og til innendørsfotball. Ellers så stiller vi i vanlig FFO-tøy. Vi trenger tilbakemelding på hvem som ønsker å være med. Send e-post til post@kvinesdalil.no hvis du ønsker å være med. Frist innen 1.februar.

FFO-GJENGEN 2016/2017

Aug. 2016 startet Kvinesdal IL opp med Fotballfritidsordning (FFO) før første gang og teller nå 22 deltagere. FFO er på onsdager fra kl. 12.15 - 14:00 og fredager fra kl. 14:15 - 16:00. Noen går begge dager, noen onsdager og noen fredager. Se bilder og mer info her:

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift